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Assortment of ARTISANAL CHARCUTERIE
prix: 9.00€
9.00€
Assortment of ARTISANAL CHARCUTERIE
prix: 18.00€
18.00€
Assortment of ARTISANAL CHARCUTERIE
prix: 26.00€
26.00€
Slice of HAM
prix: 14.90€
14.90€
OYSTERS N°3 from « Parcs de l’Impératrice » x6
prix: 14.00€
14.00€
OYSTERS N°3 from « Parcs de l’Impératrice » x12
prix: 27.00€
27.00€
Bunch of PINK SHRIMPS, garlic mayonnaise
prix: 9.50€
9.50€
Proposé par
Starters
RAW-COOKED GREEN ASPARAGUS
soft-boiled egg, Parmesan
prix: 9.00€
9.00€
FENNEL « CONFIT » RIAVOLI
sea bream tartare with orange and soy broth
prix: 12.00€
12.00€
MARROW BONES garlic bread
prix: 16.00€
16.00€
ASSIETTE DE LA MER (5 oysters N°3 / pink shrimps / garlic mayonnaise)
prix: 16.00€
16.00€
FOIE GRAS
onion confit and brioche
prix: 19.00€
19.00€
Proposé par
Main courses
SEASONAL VEGETABLES « PITHIVIERS »
and ricotta with yellow lemon
prix: 18.00€
18.00€
WHOLE COCKEREL
marinated with Aji-Panca
prix: 20.00€
20.00€
SALMON WITH SORREL
and spring vegetables
prix: 20.00€
20.00€
« BOBOSSE » ANDOUILLETTE
mustard sauce and potatoes
prix: 20.00€
20.00€
HALF DUCK BREAST
green pepper sauce and roasted squash
prix: 22.00€
22.00€
COD POCHED
in white wine and chorizo crumble
prix: 26.00€
26.00€
BEEF « ENTRECÔTE »
(around 300 grams) with « Maître d’Hôtel » butter
prix: 28.00€
28.00€
RUMP OF VEAL
coffee juice, carrots and sweet peas
prix: 28.00€
28.00€
BEEF RIB for 2 pers, Raw Shallots
(around 950 grams)
prix: 69.00€
69.00€
BEEF RIB for 2 pers, Marrow bones
(around 950 grams)
prix: 79.00€
79.00€
Additional Toppings
French fries / Vegetables / Green salad
prix: 4.90€
4.90€
Pot of aïoli
prix: 0.50€
0.50€
Proposé par
Cheese
Selection of 3 MATURED CHEESE
prix: 9.90€
9.90€
Selection of 5 MATURED CHEESE
prix: 16.00€
16.00€
Proposé par
Desserts
CHOCOLATE MOUSSE
with whipped cream
prix: 7.00€
7.00€
COLONEL
(lime top / Vodka)
prix: 8.00€
8.00€
«CRÈME BRÛLÉE»
pistachio and pistachio chips
prix: 9.00€
9.00€
BANANA «FLAMBÉE»
chocolate mousse, chestnut crumble and banana « tuile »
prix: 9.00€
9.00€
LEMON CRUNCH
lime gel and almond cream
prix: 11.00€
11.00€
GIVRÉ ANTILLAIS
(rum-grapes ice cream / amber rum / whipped cream)
prix: 10.00€
10.00€
IRISH COFFEE
prix: 12.00€
12.00€
One scoop of ICE CREAM
prix: 2.50€
2.50€
Proposé par
Lunch Menu
19.9€
Monday to friday, exept holidays
Starters
Starters of the day (see blackboard)
Main Courses
Beef sirloin
ou
Dish of the day (see blackboard)
Desserts
Chocolate mousse with whipped cream
ou
Dessert of the day (see blackboard)
Proposé par
Menu des chartrons
36.9€
Lunch and dinner
Entrées
Raw-cooked green asparagus, softboiled egg, parmesan
ou
Fennel « confit » riavoli, sea bream tartare with orange and soy broth
Plats
Whole cockerel, marinated with aji-panca
ou
Salmon with sorrel and spring vegetables
Desserts
« crème brûlée » pistachio and pistachio chips
ou
Banana «flambée» chocolate mousse, hazelnut crumble and banana « tuile »
Proposé par
CHILD MENU
12€
Plats
Minced steak
ou
Fish filet
Desserts
One scoop of ice cream
Proposé par
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