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Assortment of ARTISANAL CHARCUTERIE
prix: 26.00€
26.00€
Slice of HAM
prix: 14.90€
14.90€
OYSTERS N°3 from « Parcs de l’Impératrice » x6
x12 : 27€
prix: 14.00€
14.00€
Bunch of PINK SHRIMPS, garlic mayonnaise
prix: 9.50€
9.50€
Proposé par
Starters
RAZOR SHELL IN PERSILLADE
breadcrumbs and salicornia
prix: 10.00€
10.00€
ŒUF PARFAIT
beet tartare and radishes marinated in raspberry vinegar
prix: 9.00€
9.00€
MARROW BONES
garlic bread
prix: 16.00€
16.00€
ASSIETTE DE LA MER
5 oysters N°3 / pink shrimps / garlic mayonnaise
prix: 16.00€
16.00€
FOIE GRAS
fig jam and brioche
prix: 19.00€
19.00€
Proposé par
Main courses
STUFFED TOMATO
with vegetables, onion juice and white rice
prix: 18.00€
18.00€
WHOLE COCKEREL
marinated with Aji-Panca
prix: 20.00€
20.00€
BEEF TARTARE
with marrow bones and potatoes «mille-feuille»
prix: 20.00€
20.00€
HAKE FILLET
fresh herb salad and greased peas
prix: 20.00€
20.00€
«BOBOSSE» ANDOUILLETTE
mustard sauce and potatoes
prix: 20.00€
20.00€
WHOLE CAN ROLLED
fine poultry filling with orange, reduced duck juice
prix: 22.00€
22.00€
GRILLED OCTOPUS
burnt zucchini purée, yellow zucchini in oil and onion juice
prix: 26.00€
26.00€
BEEF «ENTRECÔTE»
(around 300 grams) with a «Maître d'Hôtel» butter
prix: 28.00€
28.00€
ROASTED LAMB RACK
reduced juice of lamb with thyme, potatoes «mille-feuille» and peas
prix: 32.00€
32.00€
BEEF RIB
for 2 pers (around 950 grams) Raw shallots 69€ / marrow bones 79€
prix: 79.00€
79.00€
Additional Toppings
French fries / Vegetables / Green salad
prix: 4.90€
4.90€
Homemade pot of aïoli
prix: 0.50€
0.50€
Proposé par
Cheese
Selection of 3 MATURED CHEESE
prix: 9.90€
9.90€
Selection of 5 MATURED CHEESE
prix: 16.00€
16.00€
Proposé par
Desserts
CHOCOLATE MOUSSE
with whipped cream
prix: 7.00€
7.00€
COLONEL
(lime sorbet / Vodka)
prix: 8.00€
8.00€
« CRÈME BRÛLÉE »
with orange blossom
prix: 9.00€
9.00€
BRETON VANILLA SHORTCAKE
red wine strawberries and vanilla « crème diplomate »
prix: 9.00€
9.00€
« PARFAIT GLACÉ » MOCHA
milk veil with tonka bean, tonka mousse and black sesame crumble
prix: 11.00€
11.00€
GIVRÉ ANTILLAIS
(rum-grapes ice cream / amber rum / whipped cream)
prix: 10.00€
10.00€
IRISH COFFEE
prix: 12.00€
12.00€
One scoop of ICE CREAM
prix: 2.50€
2.50€
Proposé par
Lunch Menu
19.9€
Monday to friday, exept holidays
Starters
Starters of the day (see blackboard)
Main Course
Beef sirloin
ou
Dish of the day (see blackboard)
Desserts
Chocolate mousse with whipped cream
ou
Dessert of the day (see blackboard)
Proposé par
Menu des chartrons
36.9€
Lunch and dinner
Entrées
Razor shell in persillade, breadcrumbs and salicornia
ou
« oeuf parfait », beet tartare and radishes marinated in raspberry vinegar
Plats
Whole cockerel, marinated with aji-panca
ou
Hake fillet, fresh herb salad and greased peas
Desserts
« crème brûlée » with orange blossom
ou
Breton vanilla shortcake, red wine strawberries and vanilla « crème diplomate »
Proposé par
CHILD MENU
12€
Main Course
Minced steak or fish filet
Dessert
One scoop of ice cream
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