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Assortment of ARTISANAL CHARCUTERIE
9€ / 18€ / 26€
Slice of HAM
prix: 14.90€
14.90€
OYSTERS N°3 from « Parcs de l’Impératrice » x6
x12 : 27€
prix: 14.00€
14.00€
Bunch of PINK SHRIMPS, garlic mayonnaise
prix: 9.50€
9.50€
Proposé par
Starters
SALMON GRAVLAX
dill siphon and vegetables in pickles
prix: 12.00€
12.00€
MELON AND FETA SALAD
porto caramel and cashew nuts
prix: 9.00€
9.00€
MARROW BONES
garlic bread
prix: 16.00€
16.00€
ASSIETTE DE LA MER
5 oysters N°3 / pink shrimps / garlic mayonnaise
prix: 16.00€
16.00€
FOIE GRAS
fig jam and brioche
prix: 19.00€
19.00€
Proposé par
Main courses
Mussels with Chef's Sauce
served with fries
prix: 16.00€
16.00€
Tomato Mix
burrata pesto basil and cashew nuts
prix: 18.00€
18.00€
Whole Cockerel
marinated with Aji-Panca
prix: 20.00€
20.00€
Homemade Beef Tartare
with fries and salad
prix: 20.00€
20.00€
Fish According to Arrival
virgin citrus sauce
prix: 20.00€
20.00€
Whole Bar Roasted
smoked with thyme
prix: 24.00€
24.00€
Beef « Entrecôte »
(around 300 grams) with « Maître d’Hôtel » butter
prix: 28.00€
28.00€
Whole Duck Breast
from Périgord, cherry gastric
prix: 32.00€
32.00€
Grilled Octopus
in parsley for 2 pers
prix: 48.00€
48.00€
Beef Rib for 2 pers, rax shallots
(around 950 grams) / Marrow bones : 79€
prix: 69.00€
69.00€
Additionnal toppings
French fries, vegetables, green salad
prix: 4.90€
4.90€
Homemade pot of aïoli
prix: 0.50€
0.50€
Proposé par
Cheese
Selection of 3 MATURED CHEESE
prix: 9.90€
9.90€
Selection of 5 MATURED CHEESE
prix: 16.00€
16.00€
Proposé par
Desserts
CHOCOLATE MOUSSE
with whipped cream
prix: 7.00€
7.00€
COLONEL
(lime sorbet / Vodka)
prix: 8.00€
8.00€
« CRÈME BRÛLÉE »
with Bailey's
prix: 9.00€
9.00€
ROASTED PEACHES
with rosemary, melba style
prix: 9.00€
9.00€
PAVLOVA
with red fruits and vanilla cream
prix: 11.00€
11.00€
GIVRÉ ANTILLAIS
(rum-grapes ice cream / amber rum / whipped cream)
prix: 10.00€
10.00€
IRISH COFFEE
prix: 12.00€
12.00€
One scoop of ICE CREAM
prix: 2.50€
2.50€
Proposé par
Lunch Menu
19.9€
Monday to friday, exept holidays / Starter 6.90€ / Main course 15.90€ / Dessert 6.90€
Starters
Starters of the day (see blackboard)
Main Course
Beef sirloin
ou
Dish of the day (see blackboard)
Desserts
Chocolate mousse with whipped cream
ou
Dessert of the day (see blackboard)
Proposé par
Menu des chartrons
36.9€
Lunch and dinner
Entrées
Salmon gravlax, dill siphon and vegetables in pickles
ou
Melon and feta salad, porto caramel and cashew nuts
Plats
Whole cockerel, marinated with aji-panca
ou
Fish according to arrival, virgin citrus sauce
Desserts
« crème brûlée » with bailey's
ou
Roasted peaches with rosemary, melba style
Proposé par
CHILD MENU
12€
Main Course
Minced steak or fish filet
Dessert
One scoop of ice cream
Proposé par
Accueil
Le restaurant
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